Q&A (Suomeksi)

 

 

Kenelle?  Yli 18-vuotiaat, aloittelijat, ammattilaiset, näyttelijät, toimittajat, usein ääntään käyttävät ihmiset, opettajat, ihmiset, jotka haluavat oppia laulamaan, ihmiset, joilla on esiintymisahdistus, vaikuttajat, kuorolaiset, muusikot, papit ja kaikki, jotka haluavat laulaa vapaasti !

millä kielellä? Tällä hetkellä englanniksi ja kreikaksi. Suomen ja ruotsin kielestä käytöstä istuntojen aikana tulossa päivityksiä tälle sivustolle.

Missä?
Tiloissani Viulupolku 1B 17, Kannelmäki 00420, Helsinki. Jotkut palvelut voin toteuttaa myös online -palveluina (katso “Palvelut ja tiedot” -osio).

Voiko se olla verkossa? Kyllä, tietyt palvelut voimme toteuttaa myös verkossa, mutta tarvitset seuraavat laitteet: tietokoneen (internet-yhteydellä), hyvät kuulokkeet ja hyvän mikrofonin.

Pitääkö minun osata musiikkia? Ei, sitä ei edellytetä.

Oletko äänenpalautuksen lisäksi lauluvalmentaja aloittelijoille? Kyllä olen, hyvin mielelläni.  Kysy lisää.

Opetatko repertuaaria? Se ei ole tällä hetkellä päätoimialueeni, mutta olen kiinnostunut kuulemaan lisää tarpeistasi ja voin todennäköisesti olla hyödyksi.

Kuinka voin olla suojattu tapaturman tai terveydellisen ongelman varalta, joka saattaa ilmetä istunnon aikana? Ohjaaja ei vastaa harjoitusten aikana sattuvista tapaturmista tai terveysongelmista. On suositeltavaa, että et ylitä kehosi rajoja ja että olet käynyt lääkärin tutkimuksissa ja lääkärin konsultaatiossa ennen minkään harjoituksen tai laulu-/ääniohjelman aloittamista!

Hyvitetäänkö maksu, jos peruutan istunnon ? Meillä ei ole hyvityspolitiikkaa.