PALVELUALUEENI

 

 

 

Oletko yrittänyt saada ääntäsi palautumaan haastavan lauluesityksen jälkeen?

Onko sinulle joskus sanottu, että “et osaa laulaa”?

Oletko vain ollut hiljaa etkä laulanut täydestä sydämestäsi, koska uskot, että sinulla ei ole kaunista laulunääntä?

Ajatteletko olevasi ns. “vaikea tapaus”?

Onko ääntäsi luonnehdittu “ongelmalliseksi”, “haastavaksi”, “rumaksi”, “tai epävireiseksi” ja ovatko nämä ilkeät luonnehdinnat estäneet sinua laulamasta?

Tuntuuko sinusta, että laulaessasi tai puhuessasi “pusket ääntäsi ulos” tai ponnistelet tällöin liikaa?

Tunnetko tarvetta rentouttaa ja rauhoittaa ääntäsi, kehoasi ja mieltäsi?

Haluatko löytää äänesi sinua parantavat ominaisuudet ?

Oletko ajatellut antavasi äänellesi ja kehollesi rentouttavan äänen ”kylpylähoidon”?

Haluaisitko parantaa ääntäsi turvallisilla ja voimaannuttavia tavoilla?

Onko sinulla valheellinen uskomus, ettei ääntäsi voi parantaa?

Ei ole väliä, oletko

  • aloittelija, joka haluaa selvittää oman äänesi salaisuudet ja mahdollisuudet vai oletko
  • lauluopiskelija, joka haluaa saada lisätyökaluja turvalliseen laulamiseen tai
  • ammattilaulaja ja tarvitset rauhoittavaa ja rentouttavaa äänihierontaa palautumiseesi esiintymisten ja haastavien laulutehtävien välillä…

VoiceRecovery auttaa sinua löytämään uusia tapoja tukea ääntäsi, rentouttaa kehoasi ja antaa rauhaa mielellesi sekä turvaa äänellesi.

Asiantuntemukseni käsittää myös ns. ”vaikeat” äänet, joiden kanssa muiden opettajien voi olla hankala työskennellä ja tapaukset, joissa opiskelijalle on kerrottu, että “ei kannata laulaa”, koska heillä ei ole “oikeanlaista lauluääntä”. Ellei ääni ole patologinen, voin todistaa nämä ajatukset vääriksi ! Saatamme tarvita runsaasti omistautumista ja aikaa, ennen kuin näet haluamasi tulokset, mutta yhdessä teemme unelmastasi totta, ja löydämme äänesi todellisen luonteen laulaa kauniisti. Vaikka kuuluisit niihin 1 %:iin ihmisistä, joilta puuttuu ”sävelkorva”, voit silti nähdä ja kuulla huomattavan tulosten parantumisen (VoiceRecovery -palvelun avulla) !

Sadat asiakkaani (joista monet ovat nykyään ammattilaulajia) voivat todistaa äänen paranemisen!

Tuntien aikana suoritamme hengitysharjoituksia, räätälöityjä äänilämmittelyjä ja kehon lämmittelyjä jännityksen hallintaan tai vapauttamiseen, mindfulness- ja meditaatiotekniikoita, sävelkorvan harjoituksia, visualisointia ja Flowcode-valmennustekniikoita.

Olen apunasi ja tukenasi koko prosessin ajan.  Selvitämme yhdessä, mikä estää sinua laulamasta vapaasti, mikä pitää sinua jumissa ja löydämme työkalut sekä menetelmät, jotka auttavat sinua voittamaan henkisiä ja äänellisiä esteitäsi.

Hankit käytännöllisiä, toimivia työkaluja sekä saat henkistä tukea ja tulet kuulluksi.

HUOMAUTUS #1: Työskentelemme yhdessä vain äänesi valmentamiseen keskittyen. Luonnollisesti, jos pyydät apuani joidenkin tiettyjen kappaleiden tai aarioiden kanssa,  annan mielelläni sinulle apuani tai vinkkejä tai neuvoja niiden laulamisessa.

HUOMAUTUS #2: Tällä hetkellä kaikki istunnot toteutetaan englannin tai kreikan kielellä. Suomen- ja ruotsinkielisten istuntojen osalta päivitämme verkkosivuja tulevaisuudessa.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Jos sinulla on jokin äänen sairaus (äänipatologia), kuten vaikeuksia tuottaa ääntä, käheä ääni tai nielemis- ja hengitysvaikeudet, pyydän ennen kuin päätät ilmoittautua kursseilleni, ottamaan yhteyttä lääkäriin tai äänipatologiin etukäteen! Tilanteesi saattaa vaatia lääkärin lisätutkimuksia! En ota oppilaita, joilla on äänipatologia!

Varataksesi istunnon lähetä minulle sähköpostia:

johanna.kreikkalainen@yahoo.fi

TAI

lähetä minulle tekstiviesti numeroon +358 40 6300 093